Whisky - Whiskey

Whisky, esetleg Whiskey

Nem is magáról a whisky-ről szeretnék írni mivel nagyon sok oldalon boncolgatják illetve kifejtik a történetét és az eredetét. Sokkal inkább a fogyasztásáról de kevert ital formátumban. Ugyanis arról is sok a vita ,hogy jéggel vagy esetleg nélküle érdemes fogyasztani. Erről például egyik tréningemen sem megyek bele a vitában. (ízlésről sosem szerencsés vitázni.) Mindenki fogyassza belátása szerint.

Most inkább azokról az alternatívákról mesélnék ahogyan lehet fogyasztani a whisky-t. Ugye a klasszikus jéggel vagy jég nélküli fogyasztása. De sokan már eleve pici tiszta vagy tisztított vízzel is hígitják. Nem ritka bár tapasztalatom szerint egyre ritkább a szóda. Valamint az örök sláger a cola. De legalább olyan finom gyömbérrel ha már mindenképpen long drink-ként szeretnénk inni belőle. Gondolom nem egy pohárral. Mivel én tonic mániás vagyok így adott volt ,hogy kipróbáljam. Az eredmény számomra is meglepó volt. Az édeskés hordóban érlelt párlat és a tonic kesernyés ízvilága iszonyatosan frissítő.

Így ki tud lépni a téli ital kategóriából. Frissítő nyári italkánt is megállta a helyét. Tehát javaslom mindenkinek akinek van affinitása illetve kisérletező kedve ,hogy bátran keverjen egyet magának vagy ha találkozol a bartist csapatával mindenképpen kérj egyet. (ha mégsem jött be azonnal cseréljük)

Bármilyen pohárba szinte elkészítheted. Sok sok jég amire töltöm is a whiskyt valamint mondod mivel töltsük fel.

Gyere és kérd…

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük