Whisk(E)Y Show 2019

Whiskey show 2019

 

Idén is megrendezésre került ez a jeles esemény. Házigazda ismételten a Corinthia Hotel Budapest volt. Személy szerint nekem ez nekem a ötödik kiállításom volt. Ahogyan tavaly felmerült bennem a kérdés,hogy miért ez az elegáns hotel adja otthonául ennek a rendezvénynek. Persze fontos a környezet is de minden nap végén sajnálom a szálloda leamortizált helyiségeit.

Idén is a Heinemann égisze alatt voltam jelen mégpedig a Maker’s Mark pultjában. Ahogyan volt az elmúlt évben is idén is rettentően élveztem. Nem csak a whisky-t kóstolhatták hanem koktélokat is készítettem. De nem csak én hanem a többi pultunkban is ezzel a szisztémával dolgoztunk, Beluga, Jim Beam, Gin tonic pultban. Amit kaptunk visszajelzés, aszerint a vendégek nagyon nagyon élvezték a kollégák társaságát és szakmai tudását. Számtalan koktélt adtam ki a két nap alatt, igaz ebben elég nagy szerepet játszott,hogy mi a saját kézzel tűzpiros viaszba mártott egyedi pohárban adtam ki. Sokszor elhangzott a kérdés. -“hogyan jutok hozzá ilyen pohárhoz”?

Elmondtam mi az “ára” de senki se alkudozott hanem már dobta is be a kupont érte. Ezáltal szinte nyitástól zárásig folyamatos foglalkoztatva voltam. De azért minden nap nyitás előtt szétnéztem a standokon és a különböző termekben. Mi a tapasztalatom? Minden alkalommal elgondolkozom ,hogy miért adnak ennyi pénzt a belépőért. Mit kapnak érte? De a számok magukért beszélnek. Évről -évre kevesebb a stand és egyre kevesebb az újdonság. Azaz idén már számomra nem is volt egyedi vagy újítás. De bizonyára azoknak a látogatóknak akik érkeznek és persze vannak újak új látogatók nekik van mit kóstolni és meghallgatni az éppen fogyasztott ital történetét vagy érdekességeit.

Mi a sztorija vagy esetleg mi az aktuális pozíciója a piacon. Ahogy elnéztem a tömeget mindenki szépen lefogyasztotta a kuponját. Rengeteg “jó kedélyű” ember kószált a standok között mint a biliárd golyó a fűzöld posztón. Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő. De az is tény ha nem dolgozom akkor biztosan nem találkozunk ezen a zárt fesztiválon 2020-ban.

Szombati Zsolt

Tegye Ön is rendezvényét feledhetetlenné a Bartist élménnyel!

Scroll to Top

Melyik szolgáltatás érdekli?

Válasszon és informálódjon részletesen

Koktélshow rendezvényekre

Koktélshow Esküvőkre