bartist.hu - Bar Artist - rendezvények, esküvők, céges bulik | Szolgáltatásaink
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Esküvői koktélbár

A Bartist egy olyan felejthetetlen élményt ad nektek pluszban a nagy napotokra amelyről talán nem is álmodtatok volna. Tudjuk mennyire fárasztó az esküvő illetve annak megszervezése. Mi levesszük ezt a terhet Rólatok a vállatokról, ami a bárt a hangulatot és a koktélokat illeti.

 

Amennyiben igényetek van rá, esküvőtökre szabott saját koktélokkal tudod elkápráztatni a vendégeiteket. Kedvencetek vagy a násznép kívánságai alaján.

Rendezvények

Szervezése

Számtalan rendezvény és koktél party szervezésében illetve lebonyolításában vettem részt. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont rám esett a választás?

Mobil bárpult

bérlés

A bár az esemény középpontja, ahol mindenki kedvére megtalálhatja kedvenc italát

Egy rendezvény központja a bárpult! Nem is csoda, hiszen sokan szeretik igénybe venni és ott magukhoz venni jobbnál jobb italokat!

Mi is történik a bárpult előtt? Kellemes beszélgetések és új kapcsolatok teremtődnek!

Ezért is fontos, hogyha valaki bárpultot szeretne, a legjobbat kapja, fő a minőség!

Keressen bizalommal!

Whisky bemutató /

körutazás

Több, kiváló minőségi whisky kóstoltatása, az egyes típusok közötti különbségek megízlelése,
kipróbálása szakértőnk vezetésével.

Speciális

jegek

A koktélok hangulatában és ízvilágában fontos szerepet tölt be a jég, az ital legfontosabb összetevője. A Bartist által megrendelt szolgáltatás része a jég biztosítása.

Kávé és Ital

szolgáltatás

A Bartist csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt koktél (alkoholos és alkoholmentes italok), illetve a Barista szolgáltatással.