Koronavírus

Korona Vírus

Sajnos ebben az évben elért egy világjárvány Magyarországra is. Ezzel nem vagyunk egyedül ugyanis nem nagyon van tudomásom olyan helyről a világban ahol ez a láthatatlan “ellenség” ne lenne jelen.

Sok embernek megszűnt a munkája is ezzel és azokkal az intézkedésekkel amiket a kormány hozott saját és nemzetközi tapasztalatokra hagyatkozva. De nem is politizálni szeretnék hanem kicsit bevezetni téged abba a világba amiben én és még sok sok szolgáltató van illetve él vagy élt. Számos hasonló emberrel beszélek akinek ez befolyásolja az életét. Van aki el van keseredve és van olyan is közte aki bizakodó hozzám hasonlóan. Én ezt az időszakot arra akarom kihasználni ,hogy fejlődjünk illetve új dolgokat tudjak a megrendelőimnek adni ha ennek az egésznek vége. Ezeket még el se mondom nehogy lelőjem a poént. De lesz látványos és olyan is ami a csapat és az én munkám könnyíti meg.

Készülök új italokkal, alapanyagokal és amennyiben a vendégeknek is tetszik újabb szervírozási móddal. Valamint új külsővel is amikbe ha a nyomda dolgozik öltöztetjük a pultokat. Tehát csak jó dolgot fog hozni a jövő, a régi és új megrendelőimnek. (amiből remélem nagyon sok lesz)

Beszélgetek rendezvényszervezőkkel és menyasszonyokkal stb…. mindenki aggódik jogosan de én azért a lelket is próbálom tartani bennük. Mi lesz így? kérdést minden nap megkapom. Amire csak röviden annyit mondok: minden jó lesz! Szerintem az egyik legfontosabb dolog a pozitív gondolkodás. Mindig kihasználjuk az adott időt és lehetőséget a leghatékonyabban. Mindig az a Darwin-i idézet jut eszembe ilyenkor : sosem a legerősebb vagy a legokosabb marad életben hanem az aki a legjobban tud alkalmazkodni a változásokhoz.

Valamint én is csak megköszönni tudom mindazok áldozatos munkáját akik nap mint nap erejükön felül harcolnak a korona vírus ellen és azokért akik az életükért küzdenek. Bár tudom ez nem sok de azon is dolgozom ,hogy nekik miben és hogyan tudok segíteni.

Kitartást mindenkinek ezekben a nehéz időkben. De egyszer vége lesz. (remélem nagyon, de nagyon hamar) és utána együtt koccintunk az új italokkal és a vendégeimmel (vendégeiddel) arra ,hogy ennek is vége és újra szép minden valamint süt a nap.

Szép napot Neked!

2020.03. 30.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük