Egy nem is olyan régi ámbár eléggé népszerű italról van szó. Ha a hugo és nem mint vizilóként jut eszünkbe akkor nyár ,terasz,barátok és sok más pozitív kép vizualizálódik előttünk. Egy nyári frissítő ital borospohárba.
A kissé mojitóra hasonlító ital is lehet emiatt népszerű. Valamint az egyszerű elkészítés is bújhat a háttérben. Az alap mindenhol ugyan az de egyes országban bodzaszörppel ,bodza likőrrel vagy esetleg sziruppal készíthetik. De a pezsgő és a prosecco váltakozása is jellemzi ezt a koktélt.
Egyszerre édeskés frissítő és üdítő. Javaslom ahogy a videóban is készítem először a bodzát és a mentát kicsit elegyíteni majd a végén a pezsgő vagy prosecco.
Hugo koktél recept:
- 4-7 mentalevél
- 2cl bodzaszirup
- 1dl szóda
- 1dl prosecco vagy pezsgő