Esküvői koktélok

Esküvői koktélok

 

Egy kedves barátom esküvője kapcsán jutott eszembe ,hogy megosszak veletek pár gondolatot milyennek is látszik a bárpult biztonságos árnyékából egy “lagzi”.

Mivel számtalan sztori jut eszembe és cikáznak a gondolataimban így nem is tudom hol kezdjem. Most a szaftosabbakat ki is hagyom de megígérem később írok egy olyat is. (természetesen nevek nélkül 🙂 )

Első körben hihetetlen izgalom és stressz amivel jár.

-jó lesz-e a kaja

-a zenekar,dj

-és vajon ki fog először berúgni….

ilyen és ehhez hasonló számtalan gondolattal találkozom amikor az első nyugtató italt a pár kezébe nyomom. Azzal az útra való gondolattal : -nyugi minden jó lesz.

Persze hazudok mert nem tudhatom ezt előre. De a szavak és kezdő koktél mindenképpen nyugtatólag hat. Aztán ceremónia -fotózás -ajándékozás -vacsora majd eljön az én időm amikor is megrohamozzák a bárt és kiabálják be a koktélneveket. ilyenkor még érthetően és tisztán. Igaz ez egy óra múlva már változik. Összemosódott szavak és tekintetek valamint összeborul régi de ami a legviccesebb néha új párok ami akár egy este többször is változhat.

Ilyen környezetben nem csoda mikor a hangulat is megvan a helyszín is adott és szinglik garmadája.

Néha nekem is megjön a hangulatom egy jó saját lagzihoz. (pillanatnyi gyengeség csak)

De a következő órákba érve már a cukorral teletöltött menyasszonyi torta sem segít az alkoholmennyiségen. Jönnek az örök barátságok a jobbnál jobb ötletek ,hogy ilyenkor hajnal felé miket is lehetne csinálni. Kezd kialakulni a “kemény mag” . Na ők próbálnak minden alkalommal kiinni a készletből. Mindannyiszor sikertelenül. Mindig a ház nyer… Folyamatosan koktél koktél koktél de a végén mosolyogva pakolom össze a bárt és nézem a jól végzett munka eredményét.

Na de nem minden lagzinak ez a vége. Na jó de csak mindig a kemény mag létszáma változik…

Bartist

Tegye Ön is rendezvényét feledhetetlenné a Bartist élménnyel!

Scroll to Top

Melyik szolgáltatás érdekli?

Válasszon és informálódjon részletesen

Koktélshow rendezvényekre

Koktélshow Esküvőkre