bartist.hu - Bar Artist - rendezvények, esküvők, céges bulik | Esküvő
52003
page-template-default,page,page-id-52003,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Esküvőre koktélbár

Az egyik legnagyobb esküvői trend 2019-ben az esküvői koktélbár.

 

A  koktélkultúra növekedésével az esküvői nappali koktélok és az egyedi parti italok egyre népszerűbbek lesznek az esküvői partik körében, ahol a menyasszonyok, a vőlegények és a házigazdák szeretnének különleges koktélt kínálni a vendégeknek.

 

A Bartist luxus és személyre szabott koktélszolgáltatást kínál, mely tökéletesen alkalmazkodik az esküvők stílusához, színvilágához, igényeihez. Szolgáltatásunkat azoknak a menyasszonynak és a vőlegénynek kínáljuk,  akik emlékezetes és jellegzetes napot kívánnak rendezni.

 

Miért válassz minket?

– mert pontosak és megbízhatóak vagyunk,
– mert munkánkat a precizitás és kedvesség jellemzi,
– mert minőségi alapanyagokat használunk fel,
– mert komplett, teljeskörű szolgáltatást biztosítunk.

image2
6
sized-cocktail-1050x600
1

Az esküvő olyan emlék, amelyet örökre meg akasz majd őrizni

 

 

Ez magában foglalja a stresszmentes partit is a szertartás után. A lehető legjobb esküvői bár szolgáltatás létrehozásához ezt úgy alakítottuk ki, hogy minden lehetséges igényt kielégítsen. Szolgáltatásunkat teljes körűen irányítjuk, lehetővé téve, hogy az esküvő napjának élvezetére összpontosítson. Megrendelés esetén 5 nm helyre, és 220v csatlakozásra van szükségünk.

Igény szerint megoldható, az esküvő teljes ital és alkoholos ital biztosítása is.

head

Whisky bemutató / körutazás

 

Amíg az ifjú pár a fotózáson részt vesz, illetve a menyecske tánc előtti időszakot egy Whisky bemutatóval lehet különlegessé és feledhetetlenné tenni.

A bemutató egy könnyed kalandozásra hív mindenkit a Whisky csodálatos világába. Több, kiváló minőségi whisky kóstoltatása, az egyes típusok közötti különbségek megízlelése,  kipróbálása szakértőnk vezetésével.

Kérd ajánlatunkat!
whis