Aperol jéghegy

Aperol Jég”Hegy”

Aperol jéghegy

Aperol Jég”Hegy”

 

-idén is volt szerencsém megcsinálni az olasz nagykövetség partnertalálkozóját ahol a koktélbárt a campari group biztosította.

Nem nehéz kitalálni ,hogy aperol spritz -negroni -campari tonic origón mozogtunk a koktélkínálat terén.

Megrendelés részéről volt egy kérés ,hogy valamivel tűnjünk ki. Na de ne legyen változás az italok szerkezetében vagy textúrájában. Ekkor jött az ötlet a jégtömbre. Majd elkezdtem felkutatni több céget aki ilyennel foglalkozik. Ne robbanjon szét a prosecco ,ne repedjen meg a narancs illetve az aperolos palack se nagy baj ha egyben marad.

Vagy elutasító választ kaptam vagy pedig olyan érzésem volt mintha arany rudat szeretnék vásárolni az árat tekintve. Ment a kattogás…. ki csinálhat még ilyet???? Mikor beugrott— felhívom Misi barátom az ICE CUBE-nál.

Elmondtam a problémám. Amire az a válasza érkezett “Zsoltikám felhívom a főnököm és megkérdezem de megoldjuk.

pár perc és csörrent is a telefonom. A válasz megoldjuk…. csak mond meg mikorra és hova szállítsuk ki. Bár azt el kell mondja ők még sosem csináltak ilyet. Mondtam neki ilyennel sose foglalkozz mert én naponta csinálok olyat amit addig még sose csináltam.

Bevallom kicsit izgultam de pont időre megérkezett a rendezvény helyszínére a jégtömb… Mondjuk úgy nem volt kicsi A szállító srácok ki is nevettek a kocsimmal amint megérkeztem. Na ezzel tuti sehova se viszem. így az ő békájukkal vittük a helyszínre. Na akkor volt csodálkozás mikor felraktuk a helyére. Mindenki simogatta fotózta pózolt vele.

Egy szóval imádták.

Ez úton szeretném megköszönni az ICE CUBE-nak a segítséget valamint a pozitív hozzáállást.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük