Alkoholmentes Koktélok

Az alkoholmentes koktélok vagy más néven MOKTÉLOK egy elég nagy csoportját képviseli a koktél kategórián belül. Van olyan ,hogy valaki nem tud alkoholos italt fogyasztani vagy esetleg fiatalkorú. De szeretné azt az életérzést amit egy koktél fogyasztása okoz akkor ez egy jó alternatíva.

Számtalanszor belefutok én is ilyen vagy hasonló kérésbe. “kérek szépen egy alkoholmentes koktélt” de akkor is ezt a lehetőséget szoktam felajánlani ha valaki csak egy juice-t szeretne kérni. Mindig felteszem a kérdést. -esetleg egy jó moktélt? (az esetek 90%-ában élnek is a lehetőséggel.

Mivel csak az alkohol hiányzik belőle így a moktélok is elég széles skálán tudnak mozogni. Legyen akár édes,savanyú, keserű vagy bármi elkészíthető. Itt is csak a vendég vagy a bartender fantáziája szabhat határt.

Az egészséges élet térhódításával sokan nem is sejtik ,hogy nap mint nap moktélokat készítenek a konyhájkban. Amikor friss gyümölcsöket és zöldségeket turmixolsz össze a mai leg divatosabb alkoholmentes koktélját a smoothie-t készíted.

Természetesen itt is megvannak az alap szabályok amiket be kell tartani. Sem esztétikai sem pedig ízbeni probléma ne merüljön fel. Itt is fontos a kienyensúlyozott íz.

 

Tegye Ön is rendezvényét feledhetetlenné a Bartist élménnyel!

Scroll to Top

Melyik szolgáltatás érdekli?

Válasszon és informálódjon részletesen

Koktélshow rendezvényekre

Koktélshow Esküvőkre