bartist.hu - Bar Artist - rendezvények, esküvők, céges bulik | Hugo koktél
52146
post-template-default,single,single-post,postid-52146,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 
koktélshow

Hugo koktél

Egy nem is olyan régi ámbár eléggé népszerű italról van szó. Ha a hugo és nem mint vizilóként jut eszünkbe akkor nyár ,terasz,barátok és sok más pozitív kép vizualizálódik előttünk. Egy nyári frissítő ital borospohárba.

A kissé mojitóra hasonlító ital is lehet emiatt népszerű. Valamint az egyszerű elkészítés is bújhat a háttérben. Az alap mindenhol ugyan az de egyes országban bodzaszörppel ,bodza likőrrel vagy esetleg sziruppal készíthetik. De a pezsgő és a prosecco váltakozása is jellemzi ezt a koktélt.

Egyszerre édeskés frissítő és üdítő. Javaslom ahogy a videóban is készítem először a bodzát és a mentát kicsit elegyíteni majd a végén a pezsgő vagy prosecco.

recept: Hugo koktél

4-7 mentalevél

2cl bodzaszirup

1dl szóda

1dl prosecco vagy pezsgő