bartist.hu - Bar Artist - rendezvények, esküvők, céges bulik | Whisk(e)y show 2019
52076
post-template-default,single,single-post,postid-52076,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 
show

Whisk(e)y show 2019

Idén is megrendezésre került ez a jeles esemény. Házigazda ismételten a Corinthia Hotel Budapest volt. Személy szerint nekem ez nekem a ötödik kiállításom volt. Ahogyan tavaly felmerült bennem a kérdés,hogy miért ez az elegáns hotel adja otthonául ennek a rendezvénynek. Persze fontos a környezet is de minden nap végén sajnálom a szálloda leamortizált helyiségeit. Idén is a Heinemann égisze alatt voltam jelen mégpedig a Maker’s Mark pultjában. Ahogyan volt az elmúlt évben is idén is rettentően élveztem. Nem csak a whisky-t kóstolhatták hanem koktélokat is készítettem. De nem csak én hanem a többi pultunkban is ezzel a szisztémával dolgoztunk, Beluga, Jim Beam, Gin tonic pultban.

Amit kaptunk visszajelzés, aszerint a vendégek nagyon nagyon élvezték a kollégák társaságát és szakmai tudását. Számtalan koktélt adtam ki a két nap alatt, igaz ebben elég nagy szerepet játszott,hogy mi a saját kézzel tűzpiros viaszba mártott egyedi pohárban adtam ki. Sokszor elhangzott a kérdés. -“hogyan jutok hozzá ilyen pohárhoz”?

Elmondtam mi az “ára” de senki se alkudozott hanem már dobta is be a kupont érte. Ezáltal szinte nyitástól zárásig folyamatos foglalkoztatva voltam. De azért minden nap nyitás előtt szétnéztem a standokon és a különböző termekben.

Mi a tapasztalatom? Minden alkalommal elgondolkozom ,hogy miért adnak ennyi pénzt a belépőért. Mit kapnak érte? De a számok magukért beszélnek. Évről -évre kevesebb a stand és egyre kevesebb az újdonság. Azaz idén már számomra nem is volt egyedi vagy újítás. De bizonyára azoknak a látogatóknak akik érkeznek és persze vannak újak új látogatók nekik van mit kóstolni és meghallgatni az éppen fogyasztott ital történetét vagy érdekességeit. Mi a sztorija vagy esetleg mi az aktuális pozíciója a piacon. Ahogy elnéztem a tömeget mindenki szépen lefogyasztotta a kuponját. Rengeteg “jó kedélyű” ember kószált a standok között mint a biliárd golyó a fűzöld posztón.

Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő. De az is tény ha nem dolgozom akkor biztosan nem találkozunk ezen a zárt fesztiválon 2020-ban.

Szombati Zsolt