Mitől lesz menő az esküvőd?

Mitől lesz menő az esküvőd?

Pár hete felállítottuk az idei év első esküvői koktélbárját. Bár ha igazán őszinte szeretnék lenni, már az Esküvőkiállításon, a március 11-12-i hétvégén bemutattuk az idei év első esküvői koktéljait. A kiállítás csalódás volt a szervezés és a látogatottság tekintetében. De erre különösen nem is térnék ki. Készülünk azonban a novemberi kiállításra, ahol már a jövő évi újdonságainkkal leszünk jelen.

Na, de visszakanyarodva a szezon első esküvőjéhez. A Balaton keleti részére utaztunk, hogy a násznépet elkápráztassuk a koktélokkal, de mindenekelőtt mi lepődtünk meg, milyen fantasztikus helyre is érkeztünk.

Bár aki ismer, tudja „nekem nem a Balaton a Riviéra”, de ezen a helyszínen még én is azt mondtam, le a kalappal.

Aztán gyors bepakolás és felállítva a pult, ital kipakolva, valamint a műszak előtt egy jó kávé a stégen és indul is a buli.

Szokásosan a vacsora vége felé nyitottunk, amit minden esetben javaslok a pároknak. Akit érdekel, hogy miért, annak el is mondom szívesen.

A szokásos menetrend szerint óvatosan érkeztek a násznép tagjai egy-egy klasszikus italért.

Majd a pálinka, rántott hús és néhány hangadó hatására szinte megközelíthetetlenné vált a koktélpult a koszorús lányok és a macsó srácok gyűrűjében.

Dobálták felénk a gondolataikat, hogy miket szeretnének inni, plusz rájöttek, hogy nem egy átlagos koktélbárba csöppentek. Azért, mert sex on the beach koktélt akar inni, nem biztos, hogy azzal is távozik majd. Ugyanis a koktélstylist nem engedi csak úgy el egy klasszikussal. Mi csakis jót vagy jobbat adunk. Amire garancia is van. Ebben szigorúság van a Bartist.hu koktélbárjában. Kizárólag mosolygós lányokat és srácokat engedünk el táncolni a koktéljukkal. Majd várunk vissza mindenkit a következő italra.

Az idei évben is ott folytattuk, ahol az előző évben abbahagytuk. Figyelemmel kísértük, ahogyan a vendégek egyre jobban érzik magukat és legalább erre az időre kint tudják hagyni a gázárakat és hogy mennyi is a felhasználható kW.

Mi akkor örülünk, amikor a vendégek önfeledten tudnak szórakozni. Persze ez minden embertípusnál más. De majd erről egy későbbi írásban mesélek.

Bátran kijelenthetem, hogy az a menő esküvő, ahol jelen vagyunk koktélbárunkkal.

Aki nem hiszi, járjon utána.

Szombati Zsolt

Tegye Ön is rendezvényét feledhetetlenné a Bartist élménnyel!

Scroll to Top

Melyik szolgáltatás érdekli?

Válasszon és informálódjon részletesen

Koktélshow rendezvényekre

Koktélshow Esküvőkre