bartist

Sajtómegjelenések

Márkamesék – Macallan, az intelligens whisky

Márkamesék – Macallan, az intelligens whisky

Azt a rézfán fütyülőjét…mondhatnám, ha szoktam volna ilyeneket mondani, de most minden okom meg volt rá, szóval mondom és írom is. Mindez a Macallan whisky kóstolásakor jutott eszembe, ami most bárki számára elérhető a Gourmet Fesztiválon. A The Famous Grouse és a The Macallan whiskymárkák ugyanis külön standdal vannak kint a fesztiválon, ahol Szombati Zsolt bartender csinál kedvet a skót whiskyhez.
Ha nem tudod, mit innál, kérd az én kedvencemet

Ha nem tudod, mit innál, kérd az én kedvencemet

Nincs könnyű dolga annak, akinek estéről estére végi kell nézni, ahogy emberek összeverekednek, mások meg egymásba szeretnek; akinek első randikhoz és szakításokhoz is asszisztálni kell egyszerre; akinek ugyanúgy együtt kell érezni az előléptetését ünneplővel, mint a kirúgását felejtővel.
Szombati Zsolt nyerte az Unicum szilva koktélversenyt

Szombati Zsolt nyerte az Unicum szilva koktélversenyt

Szombati Zsolt bártender nyerte az Unicum Szilva koktélversenyt a Zwack látogatóközpontjában, ahol két kategóriában is részt kellett vennie az indulóknak. Az elsőben egy Unicum Szilva alapú long drinket kellett elkészíteni a lehető leggyorsabban, míg a másodikban egy Unicum Szilva alapú koktélt kellett prezentáció keretében megcsinálni. Íme a győztes receptúrák.
Budapest a legprogresszívebb vendéglátóhely Európában

Budapest a legprogresszívebb vendéglátóhely Európában

Négy szakember „vetette bele magát” Budapest éjszakai életébe, hogy egy kerekasztal-beszélgetés keretében vitassák meg, mire mozdulnak meg manapság a szórakozni vágyók a fővárosban.
“Csinálj nekem valamit” – avagy a világ leghíresebb koktélja

“Csinálj nekem valamit” – avagy a világ leghíresebb koktélja

Senkinek ne legyen illúziója, a bartender attól a pillanattól figyel minket, hogy belépünk az ajtón. Nagyjából meg is tudja mondani, mire számíthat tőlünk, hiszen nap, mint nap ezt csinálja: megpróbálja a rendelkezésre álló legkevesebb információ alapján megismerni és kiszolgálni a vendéget