bartist.hu - Bar Artist - rendezvények, esküvők, céges bulik | Koktél Party
51958
post-template-default,single,single-post,postid-51958,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 
koktél

Koktél Party

Milyen a jó koktél party (parti)?

A klasszikus társasági élet egyik alap kapcsolódási pontja ahol az emberek egy vagy több alkoholos vagy alkoholmentes itallal a kezükben kapcsolatokat építenek illetve kikapcsolódnak valamint lazítanak. Ha koktél partiról beszélünk nem kell a klasszikus Y poharas arisztokrata jellegre gondolni. Pláne a mai társadalmi kultúrában.

Plusz a koktélpartinak nem csak a merev változata létezik

-medencés parti

-házavató

-születésnap

-gálavacsora stb

Amikor hozzám érkezik egy ilyen felkérés azonnal felteszek a megrendelőnek pár kérdést milyen jellegű partira is készüljek.

Fontos az időpont a vendégek összetétele, vacsora előtt vagy után, milyen időtartam és neki mi a célja ezzel a szolgáltatással.

Na de miért érdeklődöm ilyen tüzetesen? Mert nekem is fontos mivel itassam a vendégeit. Elérje a célját a házigazda de a vendégei is rendkívül jól érezzék magukat.

Mivel ezek nagy része kötetlen beszélgetés,ismerkedés így én azt a szerepet tudom betölteni ,hogy még oldottabb legyen a hangulat illetve laza.

De van kivétel itt is.  Politikai rendezvény vagy komolyabb üzleti vacsora utáni koktél parti esetén. Akkor nem a klasszikus rúgjunk be jelige dolgozik az ott megjelent vendégekben. (teszem hozzá ezt sokkal jobban is szeretem)

Ha kérdés merülne fel esetleg keressen…

 

Szép napot kívánok