bartist.hu - Bar Artist - rendezvények, esküvők, céges bulik | Euro skill’s Bartist
51736
post-template-default,single,single-post,postid-51736,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Euro skill’s Bartist

Második alkalommal volt szerencsém támogatni az Euro skill’s magyarországi fordulóját ahol kiválasztják a szakmák legjobbját. Többek között a vendéglátásban tanuló és dolgozni akaró fiatalok is. Az egyik feladatuk a koktél készítés volt amihez 3 darab azonos mobil bárt építettem fel nekik.

Nagy megtiszteltetés volt a szakmai Minisztériumtól a cégem felé mikor megbíztak ezzel a feladattal. Mégnagyobb bizalom.

Ami talán még jobb visszajelzés a versenyről a szakmai visszajelzés és profizmus elismerése.

De ez a profizmus a verseny teljes szervezésére valamint lebonyolítására maximálisan igaz volt. Valamint a jövőben is így lesz.

Többen feltették a kérdést miért? A válasz nagyon egyszerű…   Minden intézmény aki a szervezésben is benne volt jelen volt az életemben így ezáltal vissza tudom adni amit anno tanulóként kaptam és elindítottak ezen a pályán.

 

Köszönöm

 

Bartist